Module speciale

Cu excepția programului „Autoapărare la feminin” (care este dedicat tuturor femeilor și mai cu seamă celor care nu au mai practicat arte marțiale), restul cursurilor prezentate aici sunt menite să completeze și să aprofundeze cunoștințele practicanților de arte marțiale (cu precădere celor din Aikido și Judo, fără a exclude însă și celelalte stiluri). Ele au fost concepute să poată fi frecventate de orice practicant începător, intermediar sau avansat, fiecare modul având câte un singur antrenament pe săptămână (în weekend). Cursul „Autoapărare la feminin” este în zilele de lucru, având două ședințe pe săptămână – lunea și vinerea (între 19:00-20:30).

ASR Special – Sportul schimbă vieți este un program în curs de dezvoltare, pentru incluziunea socială prin sport a copiilor cu autism, probleme psiho-motorice și alte dizabilități.

ASR Acrobatics - Școala Căderilor (începători, intermediari și avansați) - curs de căderi și acrobatică pentru Aikido, Judo, Karate, Parkour, Free running

ASR Acrobatics

Ukemi Ryu - Școala căderilor: curs pentru aprofundarea tehnicilor de cădere și a elementelor acrobatice compatibile cu Aikido și Judo. (11+ ani, începători, intermediari și avansați).

Detalii aici


 ASR Combatives - Școala Armelor (Buki Ryu) - curs de sabie (katana), baston, cuțit, tehnici cu arme, autoapărare contra armelor, eficiență, knife combat

ASR Combatives

Buki Ryu - Școala Armelor: curs dedicat practicanților de arte marțiale (în special Aikido, 14+ ani, începători, intermediari și avansați), în care se studiază bastonul, cuțitul și sabia japoneză (katana).

Detalii aici


Autoapărare la feminin, cursuri de autoapărare pentru fete, femei, doamne, securitate personală

Autoapărare la feminin

Curs de autoapărare dedicat doamnelor și domnișoarelor (14+ ani), dezvoltat special pentru femeile care doresc să devină mai independente și mai sigure pe ele. Durată fixă.

Detalii aici


ASR Special - Sportul schimbă vieți - program pentru incluziunea socială a copiilor cu autism

ASR Special - Sportul schimbă vieți

Program pentru incluziunea socială prin sport a copiilor cu autism, probleme psiho-motorice și alte dizabilități. Curs organizat în parteneriat cu ”Asociația pentru Andrei”.

În curând