De ce noi?

Iată 7 motive pentru a ne alege:


1. Avem instructorii potriviți!

instructori-potriviti-v2

Instructorul (sensei-ul) este mai important decât toate dotările sălii la un loc!

Acesta este un adevăr general valabil, indiferent de sală, club sportiv, organizație. Cursanții noștri sunt îndrumați de instructori cu o vastă experiență în artele marțiale, cu un stil didactic aparte, oameni deosebiți ce provin la rândul lor din școli de renume și formați de maeștri consacrați.

Deși fiecare a decis să reprezinte câte un departament în cadrul Academiei, cu toții au practicat mai multe stiluri la viața lor, deținând astfel o bază solidă în artele marțiale și specializându-se ulterior, în timp, pe stilul care le-a fost mai aproape de suflet.

Stilul didactic specific numai Academiei ASR, tehnica impecabilă a instructorilor și atmosfera deosebit de plăcută pe care ei o creează la fiecare antrenament îi diferențiază în mod evident de majoritatea competitorilor de pe piață.

Mai multe în secțiunea Instructori


check-mark-list-v22. Oferim un pachet complex de beneficii pentru membri

Beneficiile membrilor pornesc de la accesul la multiple cursuri tematice, de specializare sau stiluri de arte marțiale complementare, până la servicii medicale și stomatologice private, tabere și cantonamente, stagii, discounturi în rețeaua de parteneri și multe alte surprize incluse în abonament (cum ar fi: seri tematice, team building-uri, invitații pentru prieteni, vouchere cadou, etc.). Mai multe în secțiunea Abonamente


3. Comunitatea ASR – dă naștere unor prietenii de lungă durată!

comunitateMembrii Academiei formează o adevărată familie. Comunitatea ASR le oferă, pe lângă beneficiile amintite mai sus, și apartenența la un grup de oameni deosebiți, la un tot unitar pe care ei înșiși îl crează – o comunitate unde realmente membrii sunt cei care aduc plus valoarea, sprijinindu-se și ajutându-se reciproc pe toate planurile.

  • Copiii interacționează și se dezvoltă într-un anturaj benefic, o colectivitate în care valorile Academiei îi ghidează și le formează caracterul conform principiilor Aiki (ale armoniei și colaborării). Prieteniile care încep pe tatami sunt frumoase, durează mult și ajută la o dezvoltare sănătoasă și echilibrată.
  • Adulții beneficiază și ei de ”anturaj”, atât pe plan personal (făcându-și noi prieteni și cunoștințe), cât și pe plan profesional: ASR este și o comunitate de afaceri, în care membrii se ajută și se sprijină reciproc, atunci când este cazul. Ai o afacere (sau ai rol decizional în cadrul unui business)? Poți deveni partener oficial ASR și astfel vei beneficia de avantajele comunității… Pe de o parte, vei putea primi/oferi discounturi sau alte beneficii (valabile doar între membrii comunității) și vei primi susținerea tuturor implicați, recomandări, colaborări, parteneriate și potențiali clienți.

Mai multe în secțiunea Comunitatea ASR


membership_management4. Portalul ”ASR Online” – self-service, management electronic

Cursanții Academiei au acces la o platformă online de gestiune a propriilor profile de membru. Acolo pot vedea prezența lor la cursuri, cât mai au până la următoarea testare de grad, se pot înscrie la cursuri sau module suplimentare, pot face plăți online sau să își schimbe tipul de abonament… totul la distanța unui ”click”. 


5. Suntem în centrul Bucureștiuluiharta-icon1

Dojo-ul este amplasat central, într-o zonă liniștită și sigură a municipiului București, pe strada Matei Basarab. La câteva minute de mers pe jos de la Km 0 (Zero) al capitalei și la doar 50 m de Poliția Udriște, Academia Aiki Seishin Ryu deţine o poziţie privilegiată, asigurând tuturor accesul cu orice mijloc de transport în comun (metrou, autobuz, troleibuz, tramvai) sau cu mașina personală (în zona sălii existând suficiente locuri de parcare).

Vezi și harta în secţiunea Contact.

Cursurile se desfășoară în sala de sport ce aparține Colegiului Național Matei Basarab. Accesul către Dojo se face prin lateralul clădirii, pe o poartă dedicată, separată de curtea liceului.


spatiu-icon1

6. Dispunem de spații generoase și aerisite

Academia deține un spațiu de lucru (tatami) generos, de 140 mp, în care se pot desfășura în condiții optime toate cursurile de arte marțiale și modulele speciale organizate. La această suprafață se adaugă în plus și vestiarele.


dojo7. Dojo cu toate dotările și echipamentele necesare

Dotarea dojo-ului include vestiare separate pentru femei și bărbați, grupuri sanitare, dușuri, precum și elemente de climatizare specifice (pentru vară și iarnă). Echipamentele sportive din cadrul sălii (perne, sac de box, alte accesorii specifice) sunt toate noi și suficient de multe pentru a satisface pe deplin nevoile din cadrul antrenamentelor, atât pentru începători, cât și pentru avansați.
Mai multe în secțiunea Dojo