Kids Club

Programul AM.abilități (”Arte Marțiale - Abilități”) pentru copii de 6-7 aniAM.abilități

Auto-disciplină & Responsabilizare

Atenție & Capacitate de concentrare

Încredere în sine & Control emoțional

Coordonare & Agilitate

Respect & Modestie

Copiii iubesc activitatea fizică și orice implică jocuri dinamice, care necesită multă mişcare. Ei au o imaginație bogată, multă energie și o puternică dorință de a fi mai puțin dependenţi de adulţi.

Programul AM.abilități este special gândit pentru a le stimula curiozitatea și încrederea în sine, dezvoltându-le abilități elementare, dar esențiale, atât pentru studierea și aprofundarea ulterioară a artelor marțiale, cât și pentru viața de zi cu zi. Experiența dobândită îi este utilă oricărui copil în această fază de dezvoltare din viața sa.

Programele Academiei Aiki Seishin Ryu oferă copiilor cursuri speciale care țin cont de stadiul lor de dezvoltare (fizic, intelectual, emotional și social), într-o manieră în care să îi mențină implicaţi, să se distreze şi în acelaşi timp să le ofere abilitățile necesare pentru a se dezvolta cu succes pe mai departe. Astfel, am elaborat un program de iniţiere şi formare prin jocuri specifice abilităților necesare în artele marţiale.

Filmulețul de mai jos este din vechea sală în care am activat până în vara anului 2016, însă este relevant pentru a vă putea face o idee despre cum punem problema în cadrul lecțiilor/antrenamentelor noastre.

Prin întelegerea etapelor de dezvoltare a copiilor, am selectat competențele adecvate vârstei lor, ce alcătuiesc programul AM.abilităţi pentru preşcolari din cadrul Academiei Aiki Seishin Ryu:

      Secţiunea 1

Abilități fizice
(coordonare, tehnică, agilitate, condiție fizică)

 1. Deplasări
 2. Sărituri
 3. Lovituri cu brațele și picioarele
 4. Elemente acrobatice
 5. Tehnică la sol
 6. Rostogoliri și căderi
 7. Stretching / Mobilitate
 8. Condiția fizică

     Secţiunea 2

Soft skills (abilități intelectuale, sociale, de autocunoaștere și control emoțional)

 1. Concentrarea / Atenţia
 2. Lucrul în echipă
 3. Controlul
 4. Memoria
 5. Echilibrul
 6. Disciplina
 7. Respectul
 8. Încrederea în sine

Cursul este o rampă de lansare a copilului în artele marțiale, reprezentând o inițiere/pregătire preliminară pentru stilul de autoapărare Jujutsu. După împlinirea vârstei de 8 ani, la recomandarea instructorului, copilul va putea face tranziția către grupa Jujutsu Juniori, dedicată copiilor între 8 și 11 ani.PROGRAM

LOCAȚIA: sala Eroii Revoluției - vezi HARTA
Aleea Solca, Nr.3A, Sector 5, București
Program: LUNI, MIERCURI și VINERI, 17:00-18:00
--- CURS TEMPORAR SUSPENDAT ---
Dacă sunteți interesați de acest curs, vă rugăm să vă înscrieți pe lista de așteptare.


După completarea formularului online, vă vom contacta pentru a programa inițial un antrenament de probă (gratuit). În urma acestei ședințe de evaluare, instructorul vă va confirma dacă (din punctul de vedere al clubului sportiv) este sau nu pregătit copilul pentru a fi integrat în grupa deja existentă. De asemenea, cu această ocazie, vom vedea dacă și copilului îi place sau nu activitatea din cadrul antrenamentelor, confirmând dacă dorește sau nu să continue. În baza acestor demersuri, se va putea trage o concluzie finală cu privire la finalizarea sau nu a înscrierii (respectiv continuarea sau nu a cursului). Mențiune: Adeverința medicală este necesară (în original) doar în cazul finalizării înscrierii și continuării antrenamentelor.

ATENȚIE: Pentru finalizarea înscrierii, este obligatorie semnarea cererii de înscriere de către unul dintre părinții copilului (sau, în funcție de situație, de un tutore legal)! Bunicii (sau orice persoane fără drept legal asupra copiilor) nu pot semna cererea de înscriere în numele părinților! Vă mulțumim pentru înțelegere!Click aici pentru vă înscrie pe
LISTA DE AȘTEPTARE

Share this Post