Antrenează-te cu noi, de acasă!


Image

Am lansat un program complet de cursuri video LIVE, pe platforma ZOOM (având canale de comunicare în ambele direcții), cinci zile pe săptămână, predate de instructori din cadrul Academiei ASR!!! Partea cea mai bună este că nu ai nevoie de partener și toate orele sunt live, așa că putem oferi feedback și răspunde la întrebări în timp real!

Acest serviciu a fost inițial conceput exclusiv pentru membrii și studenții noștri, dar acum am decis să oferim această alternativă tuturor celor care vor să învețe alături de noi.

Dacă ești nou-venit, îți oferim gratuit o perioadă de 7 zile de test. Apoi, dacă ți-a plăcut și vrei să continui, vei avea acces la cursuri în baza unui abonament lunar.

Iată câteva dintre avantajele pe care le poți avea în cadrul abonamentelor ZOOM:

 • Acces nelimitat pe Zoom: în fiecare lună, vei avea acces la sesiunile noastre live, în funcție de nivelul abilităților tale. Pentru fiecare lecție pe care o finalizezi, vei primi credit (îți va fi notat progresul) pe fișa ta individuală.
 • Fișa individuală*: la sediul Academiai ASR, fiecare cursant activ are o fișă de participare pe care urmărim progresul individual. Dacă după această perioadă vei continua antrenamentele în cadrul dojo-ului nostru, prezențele tale (și progresul înregistrat) rămân valabile și se transferă și pentru cursurile pe tatami. Dacă nu, fișa va fi un suvenir minunat al muncii depuse în timpul carantinei!
  * Mențiune: Fișa individuală se folosește la antrenamentele în stilurile Jujutsu și Aikido. La cursul ASRfit sunt notate doar prezențele.
 • Pregătire pentru familie (+ urmărirea progresului)*: cu abonamentul Zoom DUO, vei avea ocazia să inviți și un membru al familiei să se alăture sesiunilor live, iar noi îi vom tipări, de asemenea, o fișă de participare pentru a-i urmări progresul la domiciliu. Programul în care membrul familiei se înscrie nu trebuie să fie același program în care te-ai înscris și tu (de ex. tu participi la Programul de inițiere - Jujutsu Seniori - Fundamente, în timp ce copilul poate participa la Jujutsu Juniori).
  * Mențiune: Toți participanții la cursurile online (inclusiv membrii familiei) trebuie să parcurgă procedura de înscriere, completând formularul online de aici.
 • Înregistrări pe ZOOM* - flexibilitate maximă a programului: înregistrăm fiecare antrenament cu toate explicațiile și detaliile aferente. Dacă ai ratat vreodată o sesiune live, vei avea acces la înregistrări la sfârșitul săptămânii, astfel încât să poți finaliza oricare dintre ore, conform programului tău.
  * Mențiune: Se înregistrează preponderent perspectiva instructorilor (cu explicațiile aferente), nu prestația individuală a participanților conectați pe ZOOM!

FĂRĂ PARTENER, FĂRĂ TATAMI, FĂRĂ PROBLEME

Dacă ai un partener de lucru - este excelent! Dar cei mai mulți nu au. Iar teama numărul unu a cursanților online a fost întotdeauna: „Dar ce se întâmplă dacă nu am un partener? Cum voi putea face tehnicile?” Din cauza situației create de COVID-19, am restructurat toate programele noastre didiactice, astfel încât fiecare tehnică să poată fi practicată fără partener și fără echipament special*. Tot ce ai nevoie este de un covor căptușit sau orice suprafață moale pe care să exersezi și un pic de spațiu (recomandăm 4 mp sau mai mult).

* Strict pentru grupele de copii, recomandăm să participe mereu și un adult (sau un al doilea copil) pentru a se putea repeta tehnicile cu partener! Copiilor le este un pic mai greu să execute tehnicile individual, cu un adversar imaginar.

Evident, această formă de antrenament individual nu este menită să înlocuiască practicarea artelor marțiale cu partener. Dar ceea am descoperit este faptul că reprezintă o oportunitate perfectă de a rafina foarte multe micro- și macro-mișcări esențiale pe care deseori chiar le neglijăm în practica obișnuită cu partener.

Desigur, dacă ai un partener (sau un manechin moale/grappling dummy/jucărie de pluș), cu atât mai bine! Însă faptul că toate antrenamentele pot fi făcute chiar și fără un partener este în sine o oportunitate unică!

PAȘI DE URMAT

Pentru a profita de ocazia de a te alătura programelor noastre exclusive pe Zoom, urmează acești pași:

 1. Completează formularul online.
 2. Semnează declarația pe proprie răspundere - o vei vedea la finalul formularului (nu este nevoie de token/semnătură electronică!) Semnătura va fi olografă și se va putea face direct online, pe ecran (fie cu un creion electronic, fie desenată direct cu degetul sau folosind mouse-ul - în funcție de situație).
 3. Activare: după ce parcurgi primii 2 pași, în aprox. 48 de ore îți vom activa perioada gratuită de o săptămână și îți vom trimite un e-mail cu informații suplimentare despre opțiunile programului. Săptămânile sunt calculate mereu de luni până duminică.

Înscriere

Pentru a te înscrie, dă click pe butonul alăturat, completează formularul și bifează grupa/grupele la care vrei să participi.
Hai să ne antrenăm împreună! Ne vedem online!!