CAMPANIA 2% – Impact real și la țintă

Dragi iubitori ai sportului și artelor marțiale,

Dacă sunteţi interesaţi să contribuiţi la proiectele noastre, prevederile legale în vigoare vă oferă posibilitatea de a ne sprijini financiar, fără ca acest lucru să vă afecteze bugetul.

Conform legii 227/2015 (cu modificările ulterioare) contribuabilii persoane fizice pot direcționa către o organizație non-profit 2% (uneori 3,5%) din impozitul pe venit pe care l-au plătit deja statului sub formă de impozit pe parcursul anului trecut (și care ar rămâne, altfel, la bugetul statului și la discreția acestuia). Practic, prin direcționarea a 2% din impozit cetățeanul dictează statului modul în care vrea să fie cheltuită o parte din impozitul său. Este cea mai simplă metodă de a sprijini un ONG și nu costă nimic!

Direcționarea acestor fonduri de la bugetul de stat către organizația noastră se poate realiza foarte ușor, prin simpla completare și semnare a unui formular standard, pe care îl găsiți aici:

Direcționarea este gratuită și rămâne anonimă.
Vă mulțumim!


VESTE BUNĂ!

Termenul limită pentru depunerea Declarațiilor 230 a fost prelungit!!! Acestea vor fi acceptate de Administrațiile Fiscale până la 30 iunie 2020!!! (termen prorogat conform OG 6/2020, Art.V)

CE ÎNSEAMNĂ ”Campania 2%”?


Este vorba de o prevedere fiscală prin intermediul căreia orice contribuabil care a avut pe parcursul anului precedent venituri impozabile în România, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit (impozit deja achitat!) către o organizaţie neguvernamentală non-profit (asociaţie sau fundaţie).

Implicați-vă acum și decideți unde!

Suma nu reprezintă o sponsorizare și nici donaţie. Ea este o parte a bugetului de stat care poate fi direcţionată, la cererea fiecărui cetăţean, către entitatea dorită de acesta! Dacă nu folosiţi această opţiune, suma respectivă rămâne încasată de ANAF şi gestionată de stat așa cum va dori acesta..

Legislația vă dă acum posibilitatea să sprijiniţi organizaţiile non-profit, cum este Academia Aiki Seishin Ryu, permiţându-vă să decideţi destinaţia a 2% din impozitul pe venit. Găsiți mai jos procedura ce trebuie urmată.

PROCEDURĂ. FORMULARE.


  • Descărcați formularul 230 (cu valabilitate pe 1 an sau cu valabilitate pe 2 ani) și imprimați-l pe hârtie.
  • Completați formularul cu datele dvs. de identificare (la secțiunea 1 - Date de identificare a contribuabilului), și apoi semnați-l, în stânga jos, la „Semnătură contribuabil”.
  • Mențiune: Suma corespunzatoare a 2% din impozit va fi calculată de către organele fiscale. Pentru a evita erori de calcul (ce pot duce la anularea solicitării de direcționare a banilor), recomandăm ca în formular să lăsați acest câmp necompletat!
  • Documentul trebuie depus la Administrația Finanțelor Publice corespunzătoare adresei de domiciliu, până cel târziu pe 25 mai. (Pentru persoanele domiciliate în București, depunerea formularului poate fi făcută și de un reprezentant al Academiei ASR.)

    IMPORTANT:

    • Formularele se depun până cel târziu pe 25 mai, fie personal (depuse direct la ghișeul Administrației Finanțelor Publice de care aparțineți, conform adresei de domiciliu), fie prin poștă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire către Administrația Finanțelor Publice de care aparțineți conform adresei/localității de domiciliu), fie prin intermediul nostru (dacă ne lăsați formularul completat și semnat).
    • Instrucțiunile oficiale de completare le găsiți aici: D230-instructiuni.PDF

    ALTE INFORMAȚII



    În plus, acum ne găsești și pe aceste platforme:

              


    Share this Page


    CUM NE MAI POȚI SUSȚINE

    Varianta 1:  RECOMANDĂ-NE PRIETENILOR!

    Recomandă prietenilor să participe fie la Campania 2% (care nu îi costă absolut nimic!), fie la cursurile noastre (pentru adulți sau copii). O poți face chiar și acum, rapid, folosind link-urile de mai sus (pentru Share/Distribuire pe rețelele de socializare).

    În plus, poți lăsa o recenzie și pe Google / Google Maps, accesând acest link: https://g.page/r/CUdx-d2uKZhHEAI/review

    Varianta 2:  DONEAZĂ!  (valabil pentru persoanele fizice)

    Această variantă este disponibilă oricând, pentru oricine. Puţin câte puţin, vom putea strânge fondurile necesare pentru realizarea unui centru sportiv multidisciplinar în care să derulăm toate activităţile educativ-sportive plănuite, precum și burse de studiu pentru copiii talentați și cu potențial, care nu au posibilitățile financiare de a urma astfel de cursuri! Spaţiul va fi dedicat în principal studiului şi practicării artelor marţiale și va fi dotat cu toate echipamentele necesare, de care să beneficieze toţi cursanţii noştri – de la cei mici, la cei mari.

    Promovăm educaţia prin sport şi autocunoaşterea prin artele marţiale. De peste 15 ani schimbăm lumea, cu paşi mici, modelând oamenii unul câte unul. Am început-o inițial în 2004 prin şcoala Yoshinkan Aikido şi o continuăm acum prin Academia Aiki Seishin Ryu (organizație înființată în 2015).

    Şi povestea continuă – fă parte şi tu din ea! Click pe DONAȚIE și alege singur suma pe care vrei să o aloci lunar acestei cauze (--- sau poți face o donație unică aici).

    Mai jos ai și detaliile bancare, dacă vrei să faci donația prin transfer clasic, direct în contul nostru. Nu uita să menționezi la detaliile tranzacției că este vorba de o donație.

    IBAN:   RO37 INGB 0000 9999 0544 8735    - cont deschis la ING Bank, beneficiar ACS Academia Aiki Seishin Ryu

    Varianta 3:  SPONSORIZEAZĂ  (valabil pentru persoanele juridice)

    Ne poți ajuta să ne continuăm proiectele, să dezvoltăm activitatea și să ne îndeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Pe lângă sponsorizările ”clasice”, dacă firma ta are profit și plătește impozit, suma pe care ne-o oferi ca sponsorizare se poate scădea direct din impozitul datorat statului (micșorând astfel obligațiile de plată către stat).

    Accesează pagina de Sponsorizări pentru a vedea pe larg facilitățile fiscale de care te poți bucura în urma unei sponsorizări.

    Acestea sunt reglementate prin Art. 25, alin. 4, lit. i) din Codul fiscal. Pe scurt, sponsorizările făcute de companii se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele condiții:

    • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
    • sunt în limita a 0,5% din cifra de afaceri.
    Varianta 4:  VOLUNTARIAT

    Pentru detalii, ne poți contacta folosind formularul online de mai jos:

    Share this page