Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar – Autoapărare urbană

25/03/2018 @ 10:30 am - 12:30 pm

fully booked

cu Sensei Radu Niță și Mihai Zop.

 

Indiferent de mediu, nu există garanții pentru siguranța personală. Societatea poate oferi un nivel mai ridicat sau mai scăzut de siguranță, însă orice locație (oraș sau țară) va avea riscurile ei. Astfel, este de datoria fiecăruia sa ia măsuri de precauție pentru a minimiza riscurile de a deveni victima unei infracțiuni. Obstacolul cel mai serios pentru siguranța personală este atitudinea de complacere, de automințire sau fatalism. “Asta nu mi se poate întâmpla mie” sau “Dacă se va întâmpla, se va întâmpla – văd eu cum mă descurc”. Această gândire este foarte periculoasă. În realitate, poți preveni multe neplăceri urmând câteva reguli de securitate simple, dar esențiale.

În acest seminar te vei familiariza cu fundamentele autoapărării (principii și reguli de bază în securitatea personală) și vei învăța, firește, și tehnici EFICIENTE de autoapărare! În cadrul seminarului vor fi abordate următoarele teme:

– Evaluarea rapidă a amenințărilor
– Fundamentele luptei corp la corp
– Managementul distanței
– Protecție împotriva loviturilor
– Evadări din poziții inferioare/nefavorabile
– Utilizarea loviturilor (CE tipuri de lovituri folosim și CÂND)
– Apărare împotriva blocării gâtului de la spate
– Tehnici articulare pe braț
– Întrebări finale (atacuri și situații concrete / cereri suplimentare)

Este o ocazie bună de a participa la un curs inedit de weekend, singur sau împreună cu alți prieteni, de a te simți bine și în același timp de a învăța abilități de autoapărare eficiente. Seminarul reprezintă totodată și o prezentare a cursului ASR Jujutsu, în care cei ce doresc mai mult, se vor putea înscrie pentru a învăța și aprofunda o paletă mult mai largă de tehnici de autoapărare, pe o perioadă mai lungă de timp, cu antrenamente regulate de până la de trei ori pe săptămână.

 

PENTRU DATA DE 25.03.2018 NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE. Pentru detalii sau întrebări suplimentare ne poți contacta prin email la inscrieri@aikiseishin.ro sau telefonic la 0722-588010.

 

Details

Date:
25/03/2018
Time:
10:30 am - 12:30 pm
Cost:
fully booked
Event Category:

Organizer

Academia Aiki Seishin Ryu
Phone:
0722-588010
Email:
events@aikiseishin.ro
Website:
https://www.aikiseishin.ro

Venue

Academia Aiki Seishin Ryu
Aleea Solca 3
București, București, Sector 5 Romania
+ Google Map
Phone:
0722588010
Website:
https://www.aikiseishin.ro

Leave a Reply