Loading Events

« Lista evenimentelor

Seminar: Autoapărare urbană

27 January @ 11:00 am - 12:30 pm
Acces eveniment: 50lei

cu Sensei Radu Niță și Mihai Zop.

 

Indiferent de mediu, nu există garanții pentru siguranța personală. Societatea poate oferi un nivel mai ridicat sau mai scăzut de siguranță, însă orice locație (oraș sau țară) va avea riscurile ei. Astfel, este de datoria fiecăruia sa ia măsuri de precauție pentru a minimiza riscurile de a deveni victima unei infracțiuni. Obstacolul cel mai serios pentru siguranța personală este atitudinea de complacere, de automințire sau fatalism. “Asta nu mi se poate întâmpla mie” sau “Dacă se va întâmpla, se va întâmpla – văd eu cum mă descurc”. Această gândire este foarte periculoasă. În realitate, poți preveni multe neplăceri urmând câteva reguli de securitate simple, dar esențiale.

Într-un singur seminar (antrenament) este greu să înveți multe lucruri. Însă tocmai de aceea, atunci când participi la un astfel de eveniment, este extrem de important CE anume se va face acolo, pentru ca timpul limitat avut la dispoziție să fie folosit în cel mai eficient mod cu putință, pantru a putea învăța ceva cu adevărat util, ceva care să-ți fie de folos în viața de zi cu zi! Acel „ceva” trebuie să fie pe de o parte foarte relevant (în cazul nostru pentru autoapărare) dar și suficient de simplu (pentru a putea învăța și înțelege pe deplin acel lucru până la finalul evenimentului).

TEMATICĂ

În acest seminar te vei familiariza în primul rând cu fundamentele autoapărării (securității personale) și vei învăța câteva tehnici eficiente de autoapărare autentică, pe care să le poți folosi cu adevărat împotriva agresiunilor! Concret, în cadrul seminarului vor fi abordate următoarele teme:
– Evaluarea rapidă a amenințărilor
– Protecția împotriva loviturilor & Managementul distanței
– Evadări din poziții inferioare
– Apărare împotriva blocării gâtului

Este ocazia perfectă de a participa la un curs inedit de weekend, singur sau împreună cu alți prieteni, de a te simți bine și în același timp de a învăța abilități de autoapărare eficiente. Seminarul include și o prezentare a cursului ASR Jujutsu (respectiv cursul de autoapărare de lungă durată), în care cei ce doresc mai mult, se vor putea înscrie ulterior pentru a învăța și aprofunda aceste concepte pe o perioadă mai lungă de timp, cu antrenamente regulate de până la de trei ori pe săptămână.

ÎNSCRIERI

Locurile sunt limitate. ÎNSCRIERILE se pot face completând formularul online de mai jos și apoi efectuând plata de 50 lei, prin transfer bancar, în contul asociației/clubului sportiv, IBAN: RO37INGB0000999905448735, deschis la ING Bank, beneficiar ACS Academia Aiki Seishin RyuLa detaliile tranzacției se va specifica „taxă seminar”.

La completarea formularului, vă rugăm să alegeți cu atenție din listă seminarul dorit (în funcție de dată). Pentru informații sau întrebări suplimentare ne puteți contacta prin email la inscrieri@aikiseishin.ro sau telefonic la 0722-588010. Vă așteptăm cu drag!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

* câmp obligatoriuDetalii

Data:
27 January
Ora:
11:00 am - 12:30 pm
Cost:
50lei
Event Category:
Website:
https://www.aikiseishin.ro

Organizator

Academia Aiki Seishin Ryu
Telefon:
0722-588010
Email:
events@aikiseishin.ro
Website:
https://www.aikiseishin.ro

Locatie

Dojo Eroii Revoluţiei
Aleea Solca 3
București, București, Sector 5 Romania
+ Google Map
Telefon:
0722588010
Website:
https://www.aikiseishin.ro

Leave a Reply