Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar: Jujutsu pentru copii (8-12 ani)

26/05/2019 @ 4:00 pm - 5:00 pm

GRATUIT

cu Sensei Radu Niță și Mihai Zop

 

Vă invităm să participați la seminarul de Jujutsu (pentru copii cu vârste între 8 și 12 ani), organizat în cadrul dojo-ului nostru de lângă Eroii Revoluției, duminică 26.05.2019, între orele 16:00-17:00.

Orice părinte care intenționează pe viitor să-și înscrie copilul la un curs de arte marțiale, ar trebui să înceapă cu participarea la un astfel de eveniment. Seminarul va conține jocuri, exerciții și tehnici deopotrivă utile și amuzante, ce le dezvoltă copiilor abilități de autoapărare. Copiii uită de timiditate și se obișnuiesc ușor cu atmosfera și elementele specifice dintr-un dojo de arte marțiale, ceea ce va face ușoară o tranziție ulterioară către un curs de lungă durată.

Datorită faptului că nu include lovituri, Jujutsu este stilul perfect pentru copii. Programul Antibullying pe care îl derulăm în cadrul Academiei Aiki Seishin Ryu se bazează pe acest stil de arte marțiale, ajutându-i pe copii să facă față într-un mod non-violent oricăror agresiuni (fizice sau verbale) cu care pot fi confruntați la școală, învățându-i cum să gestioneze corect aceste situații, încurajându-i să devină în timp tot mai siguri pe ei și mai independenți.
(Detalii pe tema ”bullying” și a soluțiilor de contracarare a acestui fenoment gasiti si pe blogul nostru, aici: www.aikiseishin.ro/blog)

Locurile la seminar sunt limitate. ÎNSCRIERILE se pot face completând formularul online de mai jos. Doar persoanele care primesc confirmare pot participa la eveniment!

Pentru informații sau întrebări suplimentare ne puteți contacta prin email la inscrieri@aikiseishin.ro sau telefonic la 0722-588010. Vă așteptăm cu drag!

 

* câmp obligatoriu
Aici poți accesa pagina Termeni și condiții: www.aikiseishin.ro/termeni
Aceste informații le regăsești aici: www.aikiseishin.ro/termeni/#protectiadatelor

 

Details

Date:
26/05/2019
Time:
4:00 pm - 5:00 pm
Cost:
GRATUIT
Event Category:
Website:
www.aikiseishin.ro

Organizer

Academia Aiki Seishin Ryu
Phone:
0722-588010
Email:
events@aikiseishin.ro
Website:
https://www.aikiseishin.ro

Venue

Academia Aiki Seishin Ryu
Aleea Solca 3
București, București, Sector 5 Romania
+ Google Map
Phone:
0722588010
Website:
https://www.aikiseishin.ro