Formular de înscriere – Juniori

Pentru rezervarea unui loc în cadrul Academiei ASR în grupele pentru Juniori, completează formularul de mai jos și bifează cursul pe care dorești să îl frecventeze copilul tău (conform vârstei).

Ulterior, odată cu venirea la sală, înscrierea se va finaliza prin semnarea formularului pe hârtie și depunerea adeverinței medicale în original. Vă așteptăm cu drag!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE / REZERVARE LOC:

Atenţie! Documentele pe care le anexezi la formularul online nu trebuie să depăşească mărimea de 7 MB/fişier. În caz că foloseşti poze făcute direct cu telefonul mobil, verifică dimensiunea acestora înainte de a le încărca. Cel mai sigur ar fi să faci poze cu rezoluţia MINIMĂ disponibilă pe camera foto a telefonului, pentru a elimina riscul încărcării unor fişiere peste limita admisă de server. În caz contrar, datele nu vor putea fi transmise către noi. Mulţumim pentru înţelegere!

Fișierele acceptate sunt: pdf,gif,jpg,jpeg,png,tif,tiff,doc,docx
Mărime maximă: 7mb

DESPRE FIȘIERELE ANEXATE
ATENȚIE!!! Orice fișier anexat la formular trebuie să fie MAI MIC de 7 MB.
Dacă anexați o poză direct din telefonul mobil, asigurați-vă că este mai mică de 7 MB – altfel, este posibil ca datele din formular să nu fie transmise către noi. Mărimea fișierului se poate afla accesând poza în Galeria foto și apăsând pe butonul ”Mai multe”, urmat de opțiunea ”Detalii”; în engleză More / Details)

Sau, pentru siguranță, puteți modifica din setările camerei foto rezoluția la care va face poza, alegând cea mai mică rezoluție oferită de telefon.


Citește aici: Termeni și Condiții.
Citește aici: Regulament ASR.