Cursuri private (individuale sau grup restrâns)

Pentru a beneficia de un program personalizat, de atenție totală și constantă, precum și de o liniaritate a lecțiilor/tehnicilor învățate, cursul privat este soluția ideală pentru tine. Decidem de comun acord când facem antrenamentele (în ce zile, la ce oră – dimineata sau dupa amiaza), precum și obiectivele propuse. Fiecare om dorește să obțină ceva anume din studierea artelor marțiale, având priorități diferite. Cursurile individuale sunt singurele care îți asigură nu doar atingerea obiectivelor propuse, ci și eficiența/viteza maximă cu care poți ajunge acolo.

Vrei un curs DOAR PENTRU TINE, conform nevoilor tale? Contactează-ne pentru a discuta opțiunile pe care le avem.

ATENȚIE: Nu organizăm cursuri în privat pentru copii mai mici de 7 ani!

OFERTA STANDARD pentru cursuri private (1 la 1)

Prețurile diferă în funcție de frecvența pe care o alegi pentru a participa la antrenamente, precum și dacă îți asumi sau nu un program fix (cu zile și intervale orare pe care noi să le blocăm/rezervăm doar pentru tine). Mai jos detaliem cele 3 pachete standard pe care le oferim:

Golden-Plan: 8-12 ședințe/lună (asumate), frecvență min. 2x/săptămână:
175 lei/antrenament în timpul săptămânii (luni-vineri)
250 lei/antrenament in w/e
ABONAMENT: începând de la 1400 lei/lună

Silver-Plan: 4-6 ședințe/lună (asumate), frecvență min. 1x/săptămână:
200 lei/antrenament în timpul săptămânii (luni-vineri)
300 lei/antrenament in w/e
ABONAMENT: începând de la 800 lei/lună

Private-Plan: antrenament individual, fără frecvență regulată și cu plata la sedință:
250 lei/antrenament în timpul săptămânii (luni-vineri)
350 lei/antrenament in w/e
Mențiune: în Private-Plan, fiecare antrenament individual trebuie confirmat înainte de a fi rezervat/achitat, prioritare fiind abonamentele Silver și Gold (care pot ocupa uneori intervalele orare dorite pentru Private-Plan).

În cadrul Golden-Plan și Silver-Plan, ședințele asumate se achită în avans, sub forma unei taxe lunare. În plus, în limita disponibilității programului, peste ședințele incluse în abonament pot fi adăugate și antrenamente individuale suplimentare, în funcție de necesități (plătite la ședință, conform prețului per antrenament din abonamentul/planul ales).

Pentru oferte personalizate de grup (2+ persoane) sau evenimente corporate, vă rugăm să ne contactați separat și să ne oferiți mai multe detalii.

CONTACTEAZĂ-NE:


Fișierele acceptate sunt: txt,doc,docx,pdf,gif,jpg,jpeg,png,tif,tiff,xls,xlsx
Mărime maximă: 3mb