Cursuri private (individuale sau grup restrâns)

Pentru a beneficia de un program personalizat, de atenție totală și constantă, precum și de o liniaritate a lecțiilor/tehnicilor învățate, cursul privat este soluția ideală pentru tine. Decidem de comun acord când facem antrenamentele (în ce zile, la ce oră – dimineața sau după amiaza), precum și obiectivele propuse. Fiecare om dorește să obțină ceva anume din studierea artelor marțiale, având priorități diferite. Cursurile individuale sunt singurele care îți asigură nu doar atingerea obiectivelor propuse, ci și eficiența/viteza maximă cu care poți ajunge acolo. Cursul este făcut în mod uzual în limba română, însă la cerere se poate opta și pentru engleză.

Vrei un curs DOAR PENTRU TINE, conform nevoilor tale? Contactează-ne pentru a discuta opțiunile pe care le avem.

ATENȚIE: Nu organizăm cursuri în privat pentru minorii sub vârsta de 14 ani!

OFERTA STANDARD pentru cursurile private individuale (1 la 1)

Prețurile diferă în funcție de frecvența pe care o alegi pentru a participa la antrenamente, dacă vrei să faci în timpul săptămânii sau în weekend, precum și dacă îți asumi sau nu un program fix (cu zile și intervale orare pe care noi să le blocăm/rezervăm doar pentru tine). Mai jos detaliem cele 3 pachete standard pe care le oferim:Dacă dorești un program privat împreună cu un prieten/o prietenă (respectiv un „mini-grup” de două până la max. patru persoane), poți beneficia de discount pentru persoanele care te însoțesc. Astfel, pentru oferte personalizate - individuale, grup restrâns (2-4 persoane) sau evenimente corporate, te rugăm să ne oferi mai multe detalii completând formularul de mai jos.

CONTACTEAZĂ-NE:

Fișierele acceptate sunt: txt,doc,docx,pdf,gif,jpg,jpeg,png,tif,tiff,xls,xlsx
Mărime maximă: 3mb

Dacă te-ai hotărât deja, te poți înscrie completând formularul online de aici: https://www.aikiseishin.ro/inscrieri-online/ (bifând opțiunea „Antrenamente private”).

Ulterior, poți achita antrenamentele mai jos. Nu uita să alegi varianta dorită din lista de opțiuni existentă pe pagina de produs.