Jujutsu –

  • Curs de autoaparare pentru copii și adulți, jujutsu pentru începători și avansați, luptă la sol, ne waza, judo, grupe începători, proiectări, imobilizări, strangulări, grappling, jujutsu, jiu jitsu, bjj, brasilian jiu jitsu, gjj, gracie jiu jitsu, autoapărare, București, Jigoro Kano, Helio Gracie

ASR Jujutsu înseamnă AUTOAPĂRARE pură! Ca stiluri, el reprezintă Jujutsu brazilian (BJJ) și Judo făcute împreună. Fiecare dintre acestea excelează într-o anumită zonă: BJJ-ul la sol și Judo în picioare. Din punctul nostru de vedere, Judo nu explorează suficient arta luptei la sol, iar BJJ tratează prea puțin lupta din picioare. Combinate, însă, ele se completează armonios, devenind deosebit de eficiente în autoapărare. Programa cursului acoperă toate aceste tehnici și principii de luptă, iar în mod special la sol urmărește școala Gracie Jiu-Jitsu (GJJ).

Spre deosebire de Jujutsu tradițional japonez, care era foarte dur și includea în tehnici nenumărate lovituri (sau atemi), ASR Jujutsu reușește să rămână eficient, eliminând necesitatea loviturilor – făcându-l astfel stilul ideal de autoapărare pentru orice persoană, inclusiv pentru copii. ASR Jujutsu este o viziune modernă în ceea ce privește ”Calea Supleței” (Ju-do): ea abordează o gamă mai largă a tehnicilor decât Judo tradițional și urmărește preponderent principiile autoapărării – nu pe cele ale performanței sportive/competiționale. Astfel, obiectivul cursanților noștri nu este câștigarea unei competiții, ci supraviețuirea unei agresiuni. Această abordare le dezvoltă o atitudine corectă față de cei din jur și le oferă un nivel ridicat de încredere în sine, relaxare, toleranță și echilibru interior.

Sistemul de gradație menține ordinea clasică a gradelor, precum și culorile centurilor tradiționale (galben, portocaliu, verde, albastru, maro, negru).

În funcție de grupa de vârstă care vă interesează, dați click pe una din categoriile de mai jos (Jujutsu Juniori sau Seniori) pentru a afla mai multe.

Program săptămânal:

LOCAȚIA: sala Eroii Revoluției – vezi HARTA
Aleea Solca, Nr.3A, Sector 5, București

Grupa Juniori (copii 7-12 ani)
marți și joi între 18:45-20:00

Grupa Seniori (adolescenți și adulți):
luni, miercuri și vineri între 20:00-21:30

Abonament: 350 lei/lună
(abonamentul se calculează mereu de la data de 1 a lunii)

Persoanele cu dizabilități de auz, vorbire sau vedere beneficiază de un discount la contribuția de membru în valoare de 150 lei/lună.

Înscrie-te acum!

100% autoapărare! Învață cum să controlezi un agresor fără să folosești lovituri, ci aplicând tehnici de fixare non-violente, dezechilibrări și proiectări. Cunoaște arta luptei la sol - e un cu totul alt univers! Explorează-l acum alături noi.

Share this Post