Taxe și Contribuții de membru

Membrii clubului achită contribuții (cotizații de membru) - lunare, semestriale sau anuale - care le oferă statutul de membru în cadrul clubului și permit accesul la diversele activități organizate în perioada pentru care s-a plătit acea cotizație. Iată mai jos detalierea acestor contribuții:

Taxa de înscriere este în valoare de 100 lei. Taxa este o plată unică, obligatorie pentru orice persoană care solicită statutul de membru al clubului. Mențiune: această taxă se plătește, de asemenea, de către orice persoană care se reînscrie după o perioadă mai lungă de pauză (în general două sau mai multe luni) în care nu a mai achitat nicio contribuție de membru, pierzându-și astfel statutul de membru al clubului deținut în trecut.

Cotizația standard de membru cu acces la cursuri de arte marțiale cu perioadă nedeterminată, cu antrenamente desfășurate pe tatami, pentru un singur stil/curs, de persoană, max. 3 antrenamente/săptămână: 350 lei/lună prima persoană și apoi 250 lei/lună pentru fiecare persoană suplimentară (rudă de gradul I). Rudele de grad mai mare și persoanele neînrudite vor plăti cotizația standard la valoarea ei întreagă de 350 lei/lună.

Taxa de continuitate este în valoare de 50 lei/lună și reprezintă contribuția minimă pe care o achită orice membru care ia pauză de la participarea la antrenamente, dar care nu dorește să renunțe și la statutul de membru în cadrul clubului (susținând astfel în continuare  financiar activitatea clubului prin plata acestor contribuții).


Abonamente curs arte marțiale/Jujutsu (prețuri per persoană):
Seara LMV (max. 3x/săptămână, luni/miercuri/vineri): 350 lei/lună (cotizație standard)
Dimineața LMV (max. 3x/săptămână, luni/miercuri/vineri): 350 lei/lună (cotizație standard) - abon. temporar suspendat 
Flex LMV (acces dimineața SAU seara, LMV, max. 3x/săptămână): 450 lei/lună (cotizație premium 1) - abon. temporar suspendat 
Full Time LMV (acces dimineața ȘI seara, LMV, max. 6x/săptămână): 550 lei/lună (cotizație premium 2) - abon. temporar suspendat
Dimineața FULL (LMMJVS dimineața, max. 6x/săptămână): 500 lei/lună (cotizație premium 3) - abon. temporar suspendat
FULL TIME (Seara LMV + Dimineața FULL, max. 9x/săptămână): 600 lei/lună (cotizație premium 4) - abon. temporar suspendat

Abonamente ASR FIT - ZOOM (curs exclusiv online)*:
ASR Fit - ZOOM Standard (abonament ASR Fit pentru o singură persoană) - 150 lei/lună
ASR Fit - ZOOM DUO (abonament ASR Fit pentru 2 persoane, rude grad I) - 250 lei/lună
ASR Fit - ZOOM Family (abonament ASR Fit pentru toată familia - rude grad I) - 300 lei/lună

* Pentru membrii deja înscriși la cel puțin unul dintre cursurile de arte marțiale existente în cadrul clubului, abonamentul pentru cursul ASR Fit va fi de numai 50 lei/lună de persoană. 


Reduceri la abonamentele de arte marțiale (AM)* cu prezență fizică (pe tatami):

 1. Pentru rudele de gradul I, de la a doua persoană în sus, cotizația lunară este cu 100 lei mai mică.
 2. Pentru fiecare 30 luni (2,5 ani) de vechime activă, fără întreruperi, în cadrul Academiei, membrul poate beneficia de un discount suplimentar (de vechime și loialitate) în valoare de 25 lei/lună. Reducerea de vechime se cumulează la fiecare 30 luni, până la 10 ani de vechime activă neîntreruptă. (Discountul pentru vechime nu se aplică taxei de continuitate!) 
 3. Participarea la un al doilea curs de AM: 40% discount la costul celui de-al doilea curs.

* Aceste reduceri nu se cumulează (cu alte discounturi, pachete sau oferte existente) și se aplică doar membrilor încadrați la cotizația standard (350 lei/lună) sau la una dintre cotizațiile premium (>350 lei/lună). 


  Plăți în avans la abonamentele pentru o singură persoană (numai pentru cusanții încadrați la cotizația standard sau premium):

  • Avans 6 luni: cine achită 6 luni în avans, beneficiază de o reducere de 25 lei/lună pentru cele 6 luni
   • ex. abonamentul de 350 lei/lună pe 6 luni devine: 1950 lei (echivalentul a 325 lei/lună) - în loc de 2100 lei
  • Avans 12 luni: cine achită 12 luni în avans, beneficiază de o reducere de 50 lei/lună pentru cele 12 luni
   • ex. abonamentul de 350 lei/lună pe 12 luni devine: 3600 lei (echivalentul a 300 lei/lună) - în loc de 4200 lei

  Mențiune: Plățile în avans sunt calculate doar ca luni CONSECUTIVE. De asemenea, reducerile sunt valabile doar pentru cotizațiile standard de 350 lei/lună și pentru cele premium (cu aceeași valoare a discountului lunar: 25 lei, respectiv 50 lei/lună -- în funcție de perioada achitată în avans).


  ATENȚIE:

  • Reducerile la plățile în avans pe mai multe luni nu se aplică și la taxa de continuitate! Aceasta va rămâne 50 lei înmulțit cu numărul de luni pentru care se achită.
  • Contribuțiile pentru antrenamente private au regim special (diferă în funcție de numărul de antrenamente ales, program, frecvență, etc) și sunt detaliate în pagina cursurilor private, aici: www.aikiseishin.ro/cursuri-private/

  Vrei să afli mai multe?
  Regulament ASR
  Click aici pentru detalii!