Cursuri de ARTE MARȚIALE

Şi tu poţi fi sigur pe tine, relaxat, echilibrat şi totodată eficient în autoapărare. Cu programele ASR vei fi tu, dar la potenţial maxim. Alătură-te Academiei Aiki Seishin Ryu și învaţă de la cei mai buni în domeniu. Studiază cu noi artele marţiale şi te vei redescoperi. Alege acum cursul care ţi se potriveşte… Îţi vei mulţumi singur mai târziu!

Avem grupe speciale de începători la fiecare curs și pentru fiecare stil de arte marțiale oferit. Pentru mai multe detalii, dă click mai jos pe cursul care te interesează. Te așteptăm cu drag la sală!

OSU!!

Cursul AM.abilități, AMabilități, arte marțiale pentru copii de 6 și 7 ani, București

AM.abilități

Curs dedicat copiilor între 6-7 ani pentru însușirea abilităților fundamentale necesare artelor marțiale. Cursul dezvoltă coordonarea & agilitatea și reprezintă o introducere în programul Antibullying.

Detalii aici

Curs de Jujutsu pentru copii și adulți, BJJ, Judo, Jujutsu, Jiu-Jitsu, cursuri judo începători și avansați, luptă la sol, ne waza, judo grupe începători, proiectări, imobilizări, strangulări, grappling, jiu jitsu, brasilian jiu jitsu, gjj, gracie jiu jitsu, autoapărare, București, Jigoro Kano, Radu Nita, Tony Rotar

Jujutsu

Autoapărare pură! 100% non-violent, cu abordare defensivă, stilul ASR Jujutsu te învață cum să gestionezi conflictele eliminând nevoia de a utiliza lovituri. Oferim grupe atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Detalii aici

autoapărare la feminin, arte marțiale, cursuri de arte marțiale pentru femei, curs de autoapărare, curs dedicat fetelor, doamnelor și domnișoarelor, autoaparare

Autoapărare la feminin

Curs de autoapărare dedicat doamnelor și domnișoarelor (14+ ani), dezvoltat special pentru femeile care doresc să devină mai independente și mai sigure pe ele. Cursul se bazează pe tehnici din stilul Jujutsu.

Detalii aici

Curs de Aikido (14+ ani), cursuri începători și avansați, lecții aikido, eficiență și armonie, arte marțiale, autoapărare, echilibru interior, tehnici cu mâna liberă și arme, tehnici de aruncare, imobilizări, grupe aikido începători, București, Yoshinkan Aikido, Morihei Ueshiba, Gozo Shioda, Radu Niță, Mihai Zop

Aikido

ASR Aikido este calea armoniei. O artă pacifistă, eminamente non-violentă, având ca scop autocunoașterea, perfecționarea continuă, armonia între minte și corp, precum și între tine și ceea ce te înconjoară. Cursul este dedicat în special adulților și adolescenților (14+ ani).

Temporar suspendat