Cursuri de ARTE MARȚIALE

Şi tu poţi fi sigur pe tine, relaxat, echilibrat şi totodată eficient în autoapărare. Cu programele ASR vei fi tu, dar la potenţial maxim. Alătură-te Academiei Aiki Seishin Ryu și învaţă de la cei mai buni în domeniu. Studiază cu noi artele marţiale şi te vei redescoperi. Alege acum cursul care ţi se potriveşte… Îţi vei mulţumi singur mai târziu!

Avem grupe speciale de începători la fiecare curs și pentru fiecare stil de arte marțiale oferit. Pentru mai multe detalii, dă click mai jos pe cursul care te interesează. Te așteptăm cu drag la sală!

OSU!!

Cursul AM.abilități, AMabilități, arte marțiale pentru copii de 5 și 6 ani, cursuri aikido copii, grădiniță, preșcolari, București

AM.abilități

Curs dedicat copiilor între 5-6 ani pentru însușirea abilităților fundamentale necesare artelor marțiale. Cursul dezvoltă coordonarea, motricitatea, agilitatea și reprezintă totodată și o introducere în programul Antibullying și în stilul de autoapărare Jujutsu.

Detalii aici

Curs de Jujutsu pentru copii și adulți (14+ ani), BJJ, Judo, Jujutsu, Jiu-Jitsu, cursuri judo începători și avansați, luptă la sol, ne waza, judo grupe începători, proiectări, imobilizări, strangulări, grappling, jiu jitsu, brasilian jiu jitsu, gjj, gracie jiu jitsu, autoapărare, București, Jigoro Kano, Radu Nita, Tony, Antonio Rotar

Jujutsu

Autoapărare pură! 100% non-violent, stilul ASR Jujutsu te învață cum să gestionezi conflictele eliminând nevoia de a utiliza lovituri. Oferim grupe atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru copii, cursul conține și modulul Antibullying.

Detalii aici
autoapărare la feminin, arte marțiale, cursuri de arte marțiale pentru femei, curs de autoapărare, curs dedicat fetelor, doamnelor și domnișoarelor, autoaparare

Autoapărare la feminin

Curs de autoapărare dedicat doamnelor și domnișoarelor (14+ ani), dezvoltat special pentru femeile care doresc să devină mai independente și mai sigure pe ele. Cursul se bazează pe tehnici din stilul Jujutsu.

Detalii aici

Curs de Aikido pentru copii și adulți (14+ ani), cursuri începători și avansați, lecții aikido, eficiență și armonie, arte marțiale, autoapărare, echilibru interior, tehnici cu mâna liberă și arme, tehnici de aruncare, imobilizări, grupe aikido începători, București, Yoshinkan Aikido, Morihei Ueshiba, Gozo Shioda, Radu Niță, Mihai Zop

Aikido

ASR Aikido este calea armoniei. O artă pacifistă, eminamente non-violentă, având ca scop autocunoașterea, perfecționarea continuă, armonia între minte și corp, precum și între tine și ceea ce te înconjoară. Cursul este dedicat în special adulților și adolescenților.

Detalii aici

Cursuri de weekend

Aceste cursuri au fost concepute să poată fi frecventate de orice practicant (începător, intermediar sau avansat), fiecare modul având o temă și un specific aparte. Frecvența acestor cursuri este 1 antrenament pe săptămână și reprezintă în general o completare la unul din cursurile de arte marțiale de mai sus (deși pot fi accesate și separat). Vârsta minimă pentru participare este 11 ani.

ASR Acrobatics - Școala Căderilor (începători, intermediari și avansați) - curs de căderi și acrobatică pentru Aikido, Judo, Karate, Parkour, Free running

ASR Acrobatics

Ukemi Ryu - Școala căderilor: curs pentru aprofundarea tehnicilor de cădere și a elementelor acrobatice compatibile cu Aikido, Judo și Jujutsu (11+ ani, începători până la avansați).

Detalii aici


 ASR Combatives - Școala Armelor (Buki Ryu) - curs de sabie (katana), baston, cuțit, tehnici cu arme, autoapărare contra armelor, eficiență, knife combat

ASR Combatives

Buki Ryu - Școala Armelor: curs dedicat practicanților de arte marțiale (14+ ani, începători până la avansați), în care se studiază bastonul, cuțitul și sabia japoneză (katana).

Detalii aici