Module speciale

Cursurile tematice prezentate aici sunt menite să completeze și să aprofundeze cunoștințele practicanților de arte marțiale. Ele au fost concepute să poată fi frecventate de orice practicant începător, intermediar sau avansat, fiecare modul având câte un singur antrenament pe săptămână (în weekend).

Ca excepție, cursul „Autoapărare la feminin”, care este dedicat strict fetelor (doamnelor și domnișoarelor care nu au mai practicat arte marțiale) a fost conceput ca program de inițiere în autoapărare. El poate fi continuat pe termen mediu și lung cu antrenamente de aprofundare și dezvoltare a abilităților specifice, în cadrul cursului de Jujutsu.

Autoapărare la feminin, cursuri de autoapărare pentru fete, femei, doamne, securitate personală

Autoapărare la feminin

Curs de autoapărare dedicat doamnelor și domnișoarelor (14+ ani), un program dezvoltat special pentru femeile care doresc să devină mai independente și mai sigure pe ele.ASR Acrobatics - Școala Căderilor (începători, intermediari și avansați) - curs de căderi și acrobatică pentru Aikido, Judo, Karate, Parkour, Free running

ASR Acrobatics

Ukemi Ryu - Școala căderilor: curs pentru aprofundarea tehnicilor de cădere și a elementelor acrobatice compatibile cu Aikido și Judo/Jujutsu (11+ ani, începători, intermediari și avansați). ASR Combatives - Școala Armelor (Buki Ryu) - curs de sabie (katana), baston, cuțit, tehnici cu arme, autoapărare contra armelor, eficiență, knife combat

ASR Combatives

Buki Ryu - Școala Armelor: curs dedicat în special practicanților de arte marțiale (14+ ani, începători, intermediari și avansați), în care se studiază bastonul, cuțitul și sabia japoneză (katana).