Autoapărare la feminin

CURSUL A FOST INTEGRAT TEMPORAR ÎN CADRUL PROGRAMULUI
„JUJUTSU - FUNDAMENTE”

În această perioadă, cursurile se organizează online
(transmise Live pe platforma ZOOM).


Image

 • Context

  Definirea și înțelegerea problemei (agresorul și agresiunea). Triunghiul victimizării. Fazele unui atac și etapele apărării. Cele 4 etape ale unei agresiuni sexuale.

 • Prevenție

  Conștientizarea mediului înconjurător. Evaluarea situațională. Intuiția. Evaluarea riscurilor. Atitudinea. Limbajul corpului. Recunoașterea și prevenirea/ocolirea situațiilor periculoase. Cunoașterea strategiilor de manipulare. Impunerea de bariere/limite relaționale sau de socializare.

 • Apărare

  Principii de autoapărare. Apărarea fizică și verbală. Strategii de supraviețuire în funcție de etapa agresiunii. Spațiul personal și distanța optimă. Echilibrul. Lovituri și puncte vulnerabile ale corpului. Tehnici de autoapărare în picioare. Tehnici de autoapărare la sol. Evadări din poziții nefavorabile și imobilizări. Finalizarea luptei / neutralizarea adversarului.

Acest program se adresează doamnelor și domnișoarelor (14+ ani), fiind dezvoltat special pentru femeile care doresc să devină mai independente și mai sigure pe ele.

Modulul de bază abordează cele mai frecvente scenarii, situaţii şi atacuri ce sunt întâlnite în cazul agresiunilor sexuale îndreptate asupra femeilor. Îți arătăm exact ceea ce trebuie să știi pentru a scăpa cu bine din orice situație de agresiune fizică sau tentativă de viol și avem grijă să ai oportunitatea de a repeta suficient de mult toate mișcările și tehnicile învățate pentru a ți le însuși pe deplin.

În acest curs te vei familiariza şi vei cunoaşte în detaliu fazele unui atac, comunicarea verbală și non-verbală necesare în autoapărare, principii și reguli de bază în securitatea personală si cele mai EFICIENTE tehnici de autoapărare special dezvoltate şi adaptate pentru femei!


PROGRAM / DURATĂ / COST

LOCAȚIA: sala Eroii Revoluției – vezi HARTA
Aleea Solca, Nr.3A, Sector 5, București

MARȚI și JOI, 19:30-20:30 (grupă dedicată fetelor)

Durata cursului: 3 luni
(cu începere în lunile ianuarie, aprilie și septembrie)
Costul cursului:  1150 lei


Nu te baza doar pe reflexele actuale. Autoapărarea nu înseamnă să lupţi frenetic, haotic şi panicată, cum îţi vine pe moment, ci reprezintă o abordare exactă, cu reguli şi principii riguroase, cu tehnici clare ce se execută într-o ordine predefinită, cu tactică și strategie. Toate acestea pot fi învățate și aplicate eficient de către orice persoană (indiferent de statură, greutate sau forță).


Gradul de dificultate
Simplu
Structura cursului
Structură liniară. 100% Coerență.
Eficacitatea
Foarte Eficient
Apropierea de realitate. Relevanța.
Situații și Atacuri REALE

Tehnicile se bazează pe pârghii ce vizează dezechilibrarea și controlarea adversarului, acționarea pe articulaţii şi pe alte puncte vulnerabile ale corpului, ce împreună transformă autoapărarea din acțiuni întâmplătoare, aparent supuse hazardului, într-o știință exactă ce minimizează riscul eșecului și oferă un nivel al încrederii și siguranței de sine fără precedent.
MĂRTURII. TESTIMONIALE.

Vezi mai jos ce spun despre noi cursantele…

Mesaje de pe FacebookAutoapărarea este o artă şi o ştiinţă în acelaşi timp. Vino să o cunoşti împreună cu noi! Te va schimba profund şi te va ajuta în viaţă pe toate planurile: încrederea şi siguranţa de sine vor fi evidente şi vor avea un impact major în toate aspectele vieţii tale (atât pe plan personal, cât şi profesional).

Cursul este inspirat după cel mai eficient program de autoapărare pentru femei – „Women Empowered” – dezvoltat în SUA de familia Gracie (fondatori ai stilului BJJ), completat cu tehnici suplimentare de Academia Aiki Seishin Ryu. Pentru a vă face o idee mai bună despre acest curs, puteți urmări mai jos un scurt filmuleț de prezentare a programului original „Women Empowered”.
ÎNSCRIERI

ASIGURĂ-ȚI LOCUL COMPLETÂND FORMULARUL ONLINE

Înscrie-te acum!

Învață cele mai EFICIENTE tehnici de autoapărare special dezvoltate şi adaptate pentru femei. Autoapărarea este o artă şi o ştiinţă în acelaşi timp. Vino să o cunoşti împreună cu noi!ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE

Acte necesare pentru persoanele minore (categoria 14-17 ani):
cerere de înscriere – formular completat şi semnat (personal, precum şi de către părinte/tutore) cel târziu la data începerii cursului,
– copie după actul de identitate (CI sau pașaport) al minorei,
– copie după actul de identitate (CI sau pașaport) al părintelui (sau tutorelui) care semnează cererea de înscriere,
– adeverință medicală (cu vechime mai mică de 30 zile) care să ateste că viitoarea cursantă este aptă pentru sport,
– poză (tip portret) a minorei.

Acte necesare pentru persoanele majore (categoria 18+ ani):
cerere de înscriere – formular completat şi semnat (personal) cel târziu la data începerii cursului,
– copie după actul de identitate (CI sau pașaport),
– adeverință medicală (cu vechime mai mică de 30 zile) care să ateste că viitoarea cursantă este aptă pentru sport,
– poză (tip portret) a cursantei.


Procedura de înscriere:

 1. Click pe butonul „Spre formularul online” și completează-l (selectând cursul „Autoapărare la feminin” și anexând documentele necesare).
 2. Verifică pe email confirmarea înscrierii (uzual în termen de 24 ore). Dacă nu găsești confirmarea în Inbox, verifică să nu fi ajuns din greșeală în Spam.
 3. Solicită doctorului de familie (sau la orice alt doctor la care ai acces) o adeverință medicală pentru înscrierea la cursul de arte marțiale, cu mențiunea „apt pentru sport”. Adeverința medicală va trebui să o depui în original la recepția dojo-ului, când vii la sală pentru prima ședință.
 4. Achită cotizația lunară (350 lei) și taxa de înscriere (100 lei) în contul clubului sportiv Academia Aiki Seishin Ryu. Toate detaliile necesare, inclusiv contul clubului, le vei găsi în email-ul de confirmare a înscrierii. Plata trebuie făcută în avans, înainte de începerea cursului.
 5. După efectuarea plății, vei primi pe email suportul de curs în format PDF (un manual detaliat cu toate lecțiile, tehniciile și principiile pe care le vei învăța în programul „Autoapărare la feminin”).
 6. COSTUMAȚIA: La antrenamentele din cadrul programului de autoapărare poți participa într-o ținută clasică de sport/fitness/aerobic (colanți + bustieră + tricou) sau opțional în constumul tradițional de arte marțiale – Gi (denumit în mod popular și „kimono”), cu centură albă.

Recomandă și altora