Susține activitatea noastră!

Activiatea noastră necesită multă dăruire, muncă, perseverenţă, experienţă, profesionalism şi energie pozitivă. Pe toate acestea le avem şi le aducem din plin la fiecare antrenament, în mod constant. Împreună facem ca ASR să devină o adevărată familie. Acest sentiment îl împărtăşesc cei mai mulţi dintre voi care aţi păşit pe tatami. Dojo-ul este un loc în care ne putem regăsi echilibrul (atât fizic, cât și emoțional) şi unde ne simţim minunat!

Din punct de vedere organizaţional, susţinerea activităţii necesită însă şi bani. Cotizaţiile lunare ne ajută să plătim chiria şi restul cheltuielilor administrative, însă nu ne permit dezvoltarea continuă, îmbunătăţirea şi dotarea dojo-ului cu noi echipamente, aducerea la curs a copiilor cu pontențial (dar fără posibilități financiare) etc… Există însă mai multe soluții și chiar facilități fiscale ce pot rezolva partea financiară – iată mai jos câteva din ele.

Varianta 1: DONAȚII

Această variantă este disponibilă oricând, pentru oricine. Puţin câte puţin, vom putea strânge fondurile necesare pentru realizarea unui centru sportiv multidisciplinar în care să derulăm toate activităţile educativ-sportive plănuite, precum și burse de studiu pentru copiii talentați și cu potențial, care nu au posibilitățile financiare de a urma astfel de cursuri! Spaţiul va fi dedicat în principal studiului şi practicării artelor marţiale și va fi dotat cu toate echipamentele necesare, de care să beneficieze toţi cursanţii noştri – de la cei mici, la cei mari.

Promovăm educaţia prin sport şi autocunoaşterea prin artele marţiale. De peste 15 ani schimbăm lumea, cu paşi mici, modelând oamenii unul câte unul. Am început-o inițial în 2004 prin şcoala Yoshinkan Aikido şi o continuăm acum prin Academia Aiki Seishin Ryu (organizație înființată în 2015).

Şi povestea continuă – fă parte şi tu din ea! Click mai jos pe DONAȚIE și alege singur suma pe care vrei să o aloci acestei cauze!SUCCESUL are autor comun. Împreună facem diferenţa.

Implică-te! Lasă-ţi amprenta asupra acestui proiect. Te invităm să ni te alături pentru a transforma acest vis în realitate! Poţi susţine în mod real Academia Aiki Seishin Ryu făcând o donaţie în bani. Pe lângă varianta de plată online, poți alege să faci transfer direct în contul bancar al clubului. Mai jos ai detaliile bancare unde poți contribui:

IBAN:   RO37 INGB 0000 9999 0544 8735   (cont deschis la ING Bank)
Beneficiar: ACS Academia Aiki Seishin Ryu

Îţi mulţumim pentru implicare!Varianta 2: SPONSORIZARE

Dacă ai o firmă, ne poți ajuta să ne continuăm proiectele, să dezvoltăm activitatea și să ne îndeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Pentru aceasta, trebuie semnat un contract de sponsorizare.

Iar dacă firma ta are profit și plătește impozit, atunci ne poți sponsoriza fără să te coste – detalii și condiții de încadrare găsiți mai jos. Concret, suma pe care ne-o oferi se poate scădea direct din impozitul datorat statului (micșorând astfel impozitul pe profit plătit efectiv de firmă către stat).

SPONSORIZEAZĂ FĂRĂ SĂ TE COSTE!

Ne poți ajuta să ne continuăm proiectele, să dezvoltăm activitatea și să ne îndeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Dacă firma ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului (micșorând astfel obligațiile de plată către stat).

Facilitățile cu privire la sponsorizări sunt reglementate în Codul fiscal – în Titlul II – Impozit pe profit, Cap.2 – Calculul rezultatului fiscal, Art.25 – Cheltuieli, Alineatul (4), Litera i). Iar normele metodologice le găsiți aici.

Pe scurt, sponsorizările făcute de companii se scad direct din impozitul pe profit dacă sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele condiții:

  • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
  • sunt în limita a 0,5% din cifra de afaceri.

În plus, ordonanța de urgență 102/2013 privind modificarea Codului Fiscal face ca această facilitate să devină și mai accesibilă. Astfel, sumele care nu pot fi scăzute din impozitul pe profit în primul an (pentru că depășesc baremul anual specificat mai sus) se reportează în următorii ani, până la cel mult 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrării lor în contabilitate, în aceleași condiții de mai sus, la fiecare termen de plată a impozitului pe profit.

Așadar, conform Codului Fiscal, ai posibilitatea de a face o sponsorizare fără ca acest lucru să te coste suplimentar!! Poți, astfel, decide chiar tu domeniul în care să fie folosiți o parte din banii pe care altminteri oricum îi plătești sub formă de impozit către Bugetul de Stat.

CUM PROCEDEZI?

Totul se întâmplă în doi pași simpli:

  • PASUL 1: semnăm un contract de sponsorizare standard (conform legii);
  • PASUL 2: compania ta plătește suma convenită, prevăzută în contract, până cel târziu la sfârșitul anului, printr-o plată obișnuită (transfer bancar) ce va fi înregistrată contabil, la fel ca orice altă cheltuială. În momentul plății impozitului pe profit, această sumă va fi scazută din totalul impozitului, micșorând astfel obligațiile de plată ale companiei către bugetul de stat.

Descarcă AICI prezentarea noastră în format PDF, pentru a o putea trimite pe email către directorul sau administratorul firmei (sau altor prieteni/firme).

Îți mulțumim anticipat!


 

Varianta 3: CAMPANIA 2% – Redirecționează doi la sută din impozitul pe venit

(valabil numai pentru persoane fizice)

Dragi iubitori ai sportului și artelor marțiale,

Dacă sunteţi interesaţi să contribuiţi la proiectele noastre, prevederile legale în vigoare vă oferă acum posibilitatea de a ne sprijini financiar, fără ca acest lucru să vă afecteze bugetul.

Conform legii 571/2003 contribuabilii persoane fizice pot direcționa către o organizație non-profit 2% din impozitul pe venit pe care l-au plătit deja statului sub formă de impozit pe parcursul anului trecut (și care ar rămâne, altfel, la bugetul statului și la discreția acestuia). Practic, prin direcționarea a 2% din impozit cetățeanul dictează statului modul în care vrea să fie cheltuită o parte din impozitul său. Este cea mai simplă metodă de a sprijini un ONG și nu costă nimic!

Direcționarea acestor fonduri de la bugetul de stat către organizația noastră se poate realiza foarte ușor, prin simpla completare a unui formular standard, pe care îl găsiți AICI.

De asemenea, vă asigurăm că direcționarea este gratuită și rămâne anonimă.
Vă mulțumim!

Toate detaliile le găsiți online, în secțiunea Campania 2%.