De ce noi?

Iată 7 motive pentru a ne alege:


1. Avem instructorii potriviți!

Profesorul de arte marțiale (sensei-ul) este mai important decât toate dotările sălii la un loc!

Acesta este un adevăr general valabil, indiferent de sală, club sportiv, organizație. Cursanții noștri sunt îndrumați de instructori cu o vastă experiență în artele marțiale, cu un stil didactic aparte, oameni deosebiți ce provin la rândul lor din școli de renume și formați de maeștri consacrați.

Deși fiecare a decis să reprezinte câte un departament în cadrul Academiei, cu toții au practicat mai multe stiluri la viața lor, deținând astfel o bază solidă în artele marțiale și specializându-se ulterior, în timp, pe stilul care le-a fost mai aproape de suflet.

Stilul didactic specific numai Academiei ASR, tehnica impecabilă a instructorilor și atmosfera deosebit de plăcută pe care ei o creează la fiecare antrenament îi diferențiază în mod evident de majoritatea competitorilor de pe piață.

Mai multe în secțiunea Instructori


2. Organizare, structură clară, planificare, predictibilitate, liniaritate și coerență

Toate cursurile și programele noastre sunt structurate într-un mod coerent, simplu și eficient. Cursanții beneficiază fără excepție de suport de curs, calendar de antrenamente, fișă personală de urmărire a propriei evoluții, precum și planificare a lecțiilor ce le oferă posibilitatea de a urmări și înțelege cu ușurință labirintul stilului de arte marțiale studiat.

Indiferent că este vorba de grupa de copii sau cea de adulți, detaliile sunt prezentate „pe limba” cursantului, conform nivelului său de înțelegere. Atât suportul de curs, cât și structura lecțiilor și modul de lucru pe tatami fac, astfel, ca experiența cursantului în cadrul clubului nostru să fie mereu la cote înalte!

În plus, membrii au la dispoziție și alte beneficii, care pornesc de la accesul la multiple cursuri tematice, de specializare sau stiluri de arte marțiale complementare, până la tabere și cantonamente, stagii, team building-uri sau chiar servicii medicale și stomatologice private (sub formă de abonament), discounturi în rețeaua de parteneri și multe alte surprize, o parte dintre ele deja incluse în costul abonamentui (cum ar fi serile tematice, ASR Movie Night, invitații pentru prieteni, petreceri și evenimente specifice).


3. Comunitatea ASR – dă naștere unor prietenii de lungă durată!

comunitateMembrii Academiei formează o adevărată familie. Comunitatea ASR le oferă, pe lângă beneficiile amintite mai sus, și apartenența la un grup de oameni deosebiți, la un tot unitar pe care ei înșiși îl crează – o comunitate unde realmente membrii sunt cei care aduc plus valoarea, sprijinindu-se și ajutându-se reciproc pe toate planurile.

  • Copiii interacționează și se dezvoltă într-un anturaj benefic, o colectivitate în care valorile Academiei îi ghidează și le formează caracterul conform principiilor Aiki (ale armoniei și colaborării). Prieteniile care încep pe tatami sunt frumoase, durează mult și ajută la o dezvoltare sănătoasă și echilibrată.
  • Adulții beneficiază și ei de ”anturaj”, atât pe plan personal (făcându-și noi prieteni și cunoștințe), cât și pe plan profesional: ASR este și o comunitate de afaceri, în care membrii se ajută și se sprijină reciproc, atunci când este cazul. Ai o afacere (sau ai rol decizional în cadrul unui business)? Poți deveni partener oficial ASR și astfel vei beneficia de avantajele comunității… Pe de o parte, vei putea primi/oferi discounturi sau alte beneficii (valabile doar între membrii comunității) și vei primi susținerea tuturor celor implicați, recomandări, colaborări, parteneriate și potențiali clienți.

Mai multe în secțiunea Comunitatea ASR


membership_management4. Portalul ”ASR Online” – management electronic

Administrarea membrilor clubului este făcută electronic, pe o platformă online de gestiune ce include evaluarea cursanților și progresul acestora, gradele și promovarea examenelor, etc. Prin intermediul acestui portal, informații precum prezența la cursuri sau câte antrenamente ar mai avea un cursant până să se califice pentru următoarea testare de grad – sunt toate la un ”click” distanță. 


5. Accesibilitateharta-icon1

Dojo-ul (sala de antrenamente) are amplasarea în apropiere de Parcul Tineretului și Parcul Carol, la 300 m de stația de metrou Eroii Revoluției, într-o zonă liniștită și verde a municipiului București, pe Aleea Solca. Astfel, Academia Aiki Seishin Ryu deţine o poziţie privilegiată, asigurând tuturor accesul cu orice tip de mijloc de transport în comun (metrou, autobuz, tramvai), precum și cu mașina personală (în zona sălii existând locuri de parcare atât pe alee, cât și pe bulevard).

Vezi și harta în secţiunea Contact.


6. Spații generoase și aerisite

Spațiul de lucru (tatami) este generos, având peste 140 mp, în care se pot desfășura în condiții optime toate cursurile de arte marțiale și modulele speciale organizate. La această suprafață se mai adaugă desigur vestiarele (aprox. 60 mp) și un hol/recepție care servește de asemenea ca sală de așteptare (de ex. pentru părinți).


7. Dojo modern, cu toate dotările și echipamentele necesare

Dotarea dojo-ului include vestiare separate pentru femei și bărbați, grupuri sanitare, dușuri, precum și elemente de ventilație și climatizare specifice (pentru vară și iarnă). În plus, locația dispune de automatizări de ultimă oră în vestiare și băi, atât pentru confortul sporit al cursanților, cât și pentru menținerea unei igiene perfecte: lumina și ventilația sunt acționate automat cu senzori de mișcare, pe lavoare sunt instalate baterii cu senzor de prezență (pentru pornirea și oprirea automată a apei), iar uscătoare de mâini sunt și ele automate. În sala de antrenamente, echipamentele sportive (ce includ saltele acrobatice, perne, saci de box, palete, conuri și alte accesorii specifice) sunt toate aproape noi și suficient de multe pentru a satisface pe deplin nevoile din cadrul antrenamentelor, atât pentru începători, cât și pentru avansați.
Imagini – în secțiunea Dojo