Comunitatea ASR

comunitateCei care frecventează cursurile Academiei ASR devin parte a comunităţii noastre. Prin intermediul platformei online au posibilitatea de a rămâne la curent, în permanență, cu toate noutățile și evenimentele ASR organizate, având totodată la dispoziție uneltele necesare pentru a se cunoaște și a intra în legătură cu toți membrii comunității noastre.

În timp, ei ajung să se cunoască mai bine, să se împrietenească și unii să lucreze la proiecte comune. De cele mai multe ori ei ajung să își petreacă și din timpul liber împreună, descoperindu-și astfel interese şi pasiuni comune, dând naștere unor prietenii de lungă durată.

Comunitatea ASR oferă astfel membrilor, pe lângă beneficiile (conform abonamentului), și apartenența la un grup de oameni deosebiți, la un tot unitar pe care ei înșiși îl creează – o comunitate unde realmente membrii sunt cei care aduc plus valoarea, sprijinindu-se și ajutându-se reciproc pe toate planurile.

ASR este pe de o parte o familie, un anturaj benefic, un loc în care să îți faci prieteni.

Copiii interacționează și se dezvoltă în acest ”anturaj”, într-o colectivitate în care valorile Academiei îi ghidează și le formează caracterul conform principiilor Aiki (ale armoniei și colaborării). Prieteniile care încep pe tatami sunt frumoase, durează mult și ajută la o dezvoltare sănătoasă și echilibrată.

Cei care participă la cursurile noastre se vor alege, deci, nu doar cu avantajele ce provin din cunoaşterea artelor marţiale, ci și cu mulţi prieteni noi, cu care vor avea şansa să comunice adesea (atât în lumea virtuală, cât şi față în faţă, datorită activităților din cadrul Academiei).

Pe de altă parte, pentru adulți, ASR este și o comunitate de afaceri. Oameni din diferite domenii de activitate au posibilitatea și sunt încurajați să se cunoască și să se ajute reciproc, sprijinindu-se fie prin sfaturi sau împărtășirea experiențelor proprii, fie prin recomandări (pentru clienți sau colaboratori de afaceri). Membrii ASR vor putea afla lucruri deosebite din alte sfere de activitate decât cea proprie, iar cei în căutarea unui partener sau colaborator, pot descoperi în cadrul comunității alte persoane sau firme care se ocupă de domenii conexe de care ei chiar au nevoie.

Ești membru ASR și ai un prieten care caută o firmă dintr-un domeniu existent și în cadrul comunității noastre? Recomandă-i-o! La fel vor face și toți ceilalți când va veni vorba de tine/firma ta.

Astfel, printr-o colaborare activă, întreaga comunitate va beneficia de pe urma creșterii și bunăstării fiecăruia!

Vă invităm să faceți parte din familia noastră!
OSU!