ASR Acrobatics

Școala Căderilor (Ukemi Ryu)

Cursul ASR Acrobatics are ca scop studierea și aprofundarea tehnicilor de cădere învățate în perioada de inițiere, în cadrul cursului ASR Start.

El este destinat atât cursanților din cadrul comunintății ASR, cât și celor care din afara acesteia – practicanți (sau foști practicanți) de stiluri care implică arta căderilor și care doresc să se perfecționeze pe acest domeniu.

Cursul va trata, în măsura capacităților motrice ale fiecărui cursant, atât căderi specifice ramurilor de arte marțiale care utilizează în mod curent aceste tehnici (Aikido, Judo, Jujutsu), cât și tehnici nespecifice artelor marțiale tradiționale – cum ar fi: elemente acrobatice din parkour/free-running sau gimnastică, tumbe cu sau fără mâini, flick-uri, sărituri și rostogoliri diverse.

Cursul ASR Acrobatics are ca scop studierea și aprofundarea tehnicilor de cădere învățate în perioada de inițiere, în cadrul cursului ASR Start și ulterior la Aikido sau Jujutsu/Judo.

El este destinat atât cursanților din cadrul comunintății ASR, cât și celor din afara acesteia – practicanți (sau foști practicanți) de stiluri care implică arta căderilor și care doresc să se perfecționeze în acest domeniu.

Cursul va trata, în măsura capacităților motrice ale fiecărui cursant, atât căderi specifice ramurilor de arte marțiale care utilizează în mod curent aceste tehnici (Aikido, Judo, Jujutsu), cât și tehnici nespecifice artelor marțiale tradiționale – cum ar fi: elemente acrobatice din parkour sau gimnastică, tumbe cu sau fără mâini, flick-uri, sărituri și rostogoliri diverse.

Ukemi Ryu: Aici te învățăm să zbori!Mihai Zop, Academia ASR

Înscrie-te acum

Vino și tu să aprofundezi ”arta căderii” și să înveți noi moduri de a te rostogoli (pe saltea sau în aer).

Share this Post