ASR Combatives

Școala armelor (Buki Ryu)


Cursul Aiki Bujutsu este un modul de perfecționare a tehnicilor cu armele (Buki Waza), conform principiilor Aiki (ale armoniei): Aiki-jo, Aiki-ken, Aiki-tanto. Cursul a fost conceput pentru practicanții de arte marțiale (14+ ani), intermediari și avansați, care vor să studieze tainele luptei cu armele tradiționale japoneze. La acest curs vom adapta, de asemenea, și tehnici de Karate și Judo în fața atacurilor cu arme. În plus, se vor aprofunda și tehnicile de arme contra arme.

Armele folosite vor fi:


Cursul ASR Combatives este un modul de perfecționare a tehnicilor cu armele (Buki Waza), conform principiilor Aiki (ale armoniei). Astfel, se vor practica: Aiki-Jo, Aiki-Ken și Aiki-Tanto. Cursul a fost conceput pentru practicanții de arte marțiale (14+ ani), intermediari și avansați, care vor să studieze tainele luptei cu armele tradiționale japoneze. La acest curs vom adapta, de asemenea, și tehnici de Karate și Judo în fața atacurilor cu arme. În plus, se vor aprofunda și tehnicile de arme contra arme.

Principalele arme folosite sunt:

După ce se vor asimila tehnicile exersate cu arme de lemn vom duce antrenamentul la următorul nivel și vom începe exersarea tehnicilor asupra armelor mai periculoase, cum ar fi cuțite cu lamă de metal și săbii cu lamă de oțel.

Înscrie-te acum!

Învață controlul suprem al armelor tradiționale japoneze.

Share this Post