Aikido -


Image

Program săptămânal:

Marți și Joi între 20:30-22:00
Sâmbătă între 12:00-13:30

Abonament: 350 lei/lună
(abonamentul se calculează mereu de la data de 1 a lunii)

Aikido - Calea armoniei

Înscrieri

Vârsta minimă pentru înscriere este 14 ani. Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului online.


Procedura de înscriere:

  1. Click pe butonul „Către formularul online” și completează-l (selectând cursul Aikido și anexând documentele necesare – poză după un act de identitate și o poză tip portret).
  2. Verifică pe email confirmarea înscrierii (uzual în termen de 24 ore). Dacă nu găsești confirmarea în Inbox, verifică să nu fi ajuns din greșeală în Spam.
  3. Solicită doctorului de familie (sau la orice alt doctor la care ai acces) o adeverință medicală pentru înscrierea la cursul de arte marțiale, cu mențiunea „apt pentru sport”. Adeverința medicală va trebui să o depui în original la recepția dojo-ului, când vii la sală pentru prima ședință.
  4. Achită cotizația lunară (350 lei) și taxa de înscriere (100 lei) în contul clubului sportiv Academia Aiki Seishin Ryu. Toate detaliile necesare, inclusiv contul clubului, le vei găsi în email-ul de confirmare a înscrierii. Plata trebuie făcută în avans, înainte de începerea cursului.
  5. După efectuarea plății, vei primi pe email suportul de curs în format PDF (un manual detaliat cu toate lecțiile, tehniciile și principiile pe care le vei învăța în programul de inițiere „ASR Start”).
  6. Pregătește-ți COSTUMAȚIA: La antrenamentele din cadrul programului de inițiere poți participa într-un constum tradițional de arte marțiale – Gi (denumit în mod popular și „kimono”) cu centură albă, sau (temporar) într-o ținută de sport lejeră, cu pantaloni lungi și tricou (de orice culoare). Mențiune: Nu acceptăm costumații de sport cu pantaloni scurți (shorts).

PATCH-uri: Cine dorește achiziționarea de embleme (patch-uri) ASR pentru a le aplica pe Gi, poate contacta unul dintre instructorii noștri sau poate solicita un set chiar la recepția dojo-ului.Share this Post